Bisættelse Bramming | Vi hjælpe jer med en værdig ceremoni her »

Din lokale bedemand

Bisættelse Bramming

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse bramming
Else Mikkelsen Bisættelse Bramming

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Bramming

Når man skal sige farvel til en person, som har stået én nær, vil det ofte ske i form af en begravelse eller bisættelse. De adskiller sig på flere punkter, og det ene er ikke mere rigtigt end det andet. Alligevel er der mange, der ender med at vælge en bisættelse.

Det kan der være mange grunde til, at de pårørende beslutter sig for. Hvis I også har valgt, at I vil sige farvel med en bisættelse Bramming, så er I landet på den helt rette side. Hos Min Afsked er vi nemlig klar til at hjælpe jer med netop dette.

Sig farvel på den måde, I vil sige farvel

En bisættelse er ikke noget, der skal følge en bestemt opskrift. Sådan ser vi i hvert fald på det hos Min Afsked. I stedet vil vi gerne sikre, at I får en bisættelse, der kan danne rammerne om en smuk afsked. Vi mener nemlig, at I skal have lov til at sige farvel, som I gerne vil.

Hos Min Afsked ved vi, at det er en meget vigtig dag. Derfor arbejder vi altid hårdt på at sikre, at det hele kommer til at forløbe, som det skal. Af samme grund gør vi også en dyd ud af at skabe en dag, der lever op til de ønsker, som I har til den.

I sidste ende kan disse ønsker gøre en stor forskel for, hvorvidt der er tale om en god dag eller ej. Naturligvis er det ikke alt, vi kan leve op til, men vi er klar til at gøre forsøget. Det er gældende, uanset om det drejer sig et musikstykke, en ceremoni i eget hjem eller noget tredje.

Vi tager os af alt det praktiske arbejde

Når en person dør, er der en række praktiske opgaver, der skal være styr på. Som pårørende kan det dog være svært at finde overskud til at varetage disse opgaver. Det ved vi hos Min Afsked, og derfor tilbyder vi naturligvis at stå for det meste af arbejdet forbundet med bisættelsen.

På den måde er I sikre på, at I kan holde fokus på hinanden og jeres sorg. I nogle tilfælde har de pårørende et ønske om at stå for dele af bisættelsen selv. Er det også aktuelt for jer, så står vi selvfølgelig ikke i vejen for det, da vi kun ønsker, at I får en dag efter jeres ønsker.

Hvordan foregår en bisættelse typisk?

En bisættelse starter med en ceremoni, som ofte finder sted i en kirke. Det er dog ikke et krav, at den gør det, hvorfor det også kan være i et kapel eller eget hjem. Når ceremonien er overstået, vil kisten blive båret ud til en rustvogn, der holder og venter.

Derfra bliver kisten kørt videre til et krematorium, hvor den bliver brændt. Et stykke tid efter kan urnen hentes, hvorefter den kan blive begravet ved en mindre ceremoni for nærmeste familie. Man kan også vælge at sprede aske over åbent hav, hvilket mange ender med at gøre.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21