Bisættelse Gistrup | Mindeværdig og smuk afsted | Læs mere her

Din lokale bedemand

Bisættelse Gistrup

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse gistrup
Else Mikkelsen Bisættelse Gistrup

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Gistrup

Det kan være svært at skulle sige et sidste farvel til en person, der har betydet rigtig meget. Hos Min Afsked er det vigtigt for os, at det kommer til at ske på en smuk måde. Derfor vil vi rigtig gerne hjælpe jer med at stå for en bisættelse Gistrup.

Det er op til jer som pårørende at beslutte, hvordan det skal forløbe. For eksempel er det ikke et krav, at urnen bliver gravet ned. I stedet er det også muligt at sprede asken over åbent hav. Det er et populært valg, hvilket vi selvfølgelig gerne hjælper med hos Min Afsked.

Lad os skabe en smuk og mindeværdig afsked

Det er aldrig nemt at skulle sige et sidste farvel. Alligevel kan vi kun anbefale at forsøge at gøre det til en smuk og mindeværdig dag. Derfor er det også altid dette, som vi arbejder efter, når vi får til opgave at stå for en bisættelse i eller omkring Gistrup.

Derfor er det også meget vigtigt for os, at der bliver taget højde for de ønsker, I som pårørende måtte have. Det kan f.eks. være, at I har et ønske om at specifikke salmer, et musikstykke eller noget tredje. Så vidt det er muligt, gør vi alt for at kunne imødekomme jeres ønsker.

Vi kan stå for det hele

I en tid som denne, er det meget normalt at have et ønske om at sørge. Derfor tilbyder vi hos Min Afsked, at I kan overlade det meste af arbejdet til os. Det betyder, at vi varetager alt lige fra at anmelde dødsfaldet til at køre rustvognen.

Er der dele af bisættelsen, som I selv ønsker at stå for, er der naturligvis også mulighed for dette. Mange ønsker dog at fralægge sig det meste af arbejdet, så de kan fokusere på sig selv og deres kære. Vi tilbyder begge dele, da vi altid laver individuelle løsninger.

Hvad indebærer en bisættelse?

En bisættelse og en begravelse er ikke helt det samme, hvilket I skal være klar over. Ved en bisættelse vil der først være en ceremoni, hvorefter kisten bliver kørt til et krematorium. Her bliver kisten brændt, hvorefter de efterladte kan afhente en urne.

Selve ceremonien foregår ofte i en kirke, men det kan også være i et kapel eller i eget hjem. Derfor er der relativt frie hænder på dette punkt. Af samme grund er det ikke et krav, at det er en kirkelig bisættelse. Der kan også sagtens være tale om en borgerlig bisættelse.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21