Bisættelse Hals | Vi støtter jer gennem den svære tid | Minafsked

Din lokale bedemand

Bisættelse Hals

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse hals
Else Mikkelsen Bisættelse Hals

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Hals

Hvis I har et ønske om at sige et sidste farvel til en kær, så lad os hos Min Afsked stå for bisættelsen. Det er en af de mest udbredte former for afskedsceremonier i Danmark, hvilket der er flere grunde til. Bl.a. skyldes, at I selv kan vælge, om urnen skal graves ned eller asken skal spredes.

Hos Min Afsked kan vi bryste os af at have stor erfaring med det. Derfor er vi sikre på, at vi også kan hjælpe jer I mål, uanset hvad jeres ønsker er. Her er det også værd at nævne, at vi kan hjælpe, hvad enten der er tale om en kirkelig eller en borgerlig ceremoni.

Hvorfor skal I vælge os til at stå for bisættelsen?

Hos Min Afsked gør vi meget ud at kunne give jer en bisættelse, der lever op til de ønsker, som I har til den. Hvis I har specifikke krav og ønsker, så vil vi altid gøre, hvad vi kan for at kunne leve op til disse. Det er også tilfældet, hvis I selv ønsker at stå for dele af bisættelsen.

Ikke nok med det, så kan I også være helt sikre på, at vi er med jer gennem hele forløbet. Det kan være en meget svær tid, når man har mistet en person, som man har kært. Derfor sørger vi også altid for at tage os af det meste af arbejdet, så de efterladte kan sørge.

Beslutter I, at vi skal stå for jeres bisættelse Hals, så tager vi os af alt lige fra anmeldelse af dødsfald til rustvognskørsel. Ydermere er det også vigtigt at nævne, at vi er med til selve ceremonien. Det er vi med det formål at sikre, at det hele kommer til at forløbe perfekt.

Vi ønsker altid at kunne stå for en afsked, der lever op til de efterladtes ønsker. Desuden er det også vigtigt for os at kunne være med som støtte fra start til slut. Af denne grund er I altid velkomne til at kontakte os, hvis der skulle opstå tvivl eller spørgsmål.

Hvad er med i en bisættelse?

En bisættelse kan foregå flere steder. Det betyder, at det er op til jer, som efterladte at finde ud af, om det skal finde sted i en kirke, et kapel eller i eget hjem. Når ceremonien er færdig, vil kiste blive båret ud i en rustvogn, der holder klar. Derefter bliver kisten kørt til det nærmeste krematorium.

De efterladte får besked om, hvornår urnen er klar. Når den er det, er det op til dem at finde ud af, hvad de vil gøre med den. Det er muligt at få den gravet ned på en gravplads, men man kan også sprede asken over åbent hav. Netop dette er der mange, der beslutter sig for at gøre.

I sidste ende handler det om, at I som efterladte skal finde ud af, hvad der er rigtigt for jer. Uanset hvad I kommer frem til, så står vi naturligvis klar til at hjælpe jer med det.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21