Bisættelse Horsens | Vi hjælper jer i den svære tid | Kontakt os her

Din lokale bedemand

Bisættelse Horsens

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse horsens
Else Mikkelsen Bisættelse Horsens

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Horsens

Når man skal tage afsked med en kær person, er det ofte en bisættelse, der vælges. Der kan være flere grunde til, at dette vælges til fordel for en begravelse. Uanset hvad, der ligger til grund for jeres beslutning, så hjælper vi gerne med en bisættelse Horsens hos Min Afsked.

Vi har været i faget i mange år, hvorfor vi har stor erfaring. Gennem årene har vi stået for mange bisættelser, men ingen af dem har været ens. Hos Min Afsked har vi valgt ikke at have pakkeløsninger, da vi ønsker at kunne tage højde for de efterladtes ønsker til dagen.

Vi kan hjælpe jer med en smuk afsked

For os er det vigtigt, at bisættelsen kommer til at danne rammer om en smuk og mindeværdig afsked. Hos Min Afsked er det vigtigt, at det bliver en dag, som de pårørende kan se tilbage på. Derfor arbejder vi altid hårdt for at sikre, at det hele kommer til at forløbe perfekt.

Desuden gør vi også en dyd ud af at imødekomme de ønsker, som de pårørende kommer med. Vi ved, at det kan gøre en stor forskel for dagen, hvorfor vi tillægger det stor vægt. Desværre er det ikke alt, der kan imødekommes, men vi gør altid alt, hvad vi kan for det.

Hvis I ønsker hjælp til en bisættelse Horsens, hvor der er fokus på at gøre dagen til noget særligt, så tøv ikke med at kontakte os. I fællesskab kan vi finde frem til, hvad den perfekte dag vil indebære for jer som pårørende. Derefter vil vi forsøge at imødekomme dette bedst muligt.

Overlade det tunge arbejde til os

Der skal ikke herske tvivl om, at det ikke er en nem tid, der følger, når man har mistet en nær person. Derfor kan det også være svært at finde overskud til det arbejde, der skal udføres. Vil I helst fralægge jer dette, kan I trygt overlade det til os hos Min Afsked.

Vi tilbyder naturligvis at stå for det meste af arbejdet, så I skal tænke på det. Er der omvendt et ønske fra jeres side om at kunne stå for en del af bisættelsen, er det også helt fint. For os er det vigtigst, at det bliver en bisættelse, der harmonerer mest muligt med jeres ønsker.

Hvad omfatter en bisættelse egentlig?

Det er meget vigtigt, at I ved, at der er stor forskel på en begravelse og en bisættelse. Derfor er det slet ikke sikkert, at det faktisk er en bisættelse, der er det rette for jer.

En bisættelse starter med en ceremoni, der kan foregå i en kirke, et kapel eller i hjemmet. Når denne ceremoni er overstået, vil kisten blive båret ud til en ventende rustvogn. Herfra vil kisten blive kørt til et krematorium, hvor den bliver brændt.

Efterfølgende modtager de pårørende en urne, som kan blive nedsænket i jorden på et gravsted. Alternativt kan man vælge at sprede asken over åbent hav, hvilket mange vælger at gøre. Uanset hvad I foretrækker i dette henseende, så står vi naturligvis klar til at hjælpe jer med det.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21