Bisættelse Randers | Få hjælp af en erfaren bedemand her »

Din lokale bedemand

Bisættelse Randers

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse randers
Else Mikkelsen Bisættelse Randers

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Randers

Når man skal tage afsked med en kær, er der flere måder at gøre det på. En bisættelse er en af de mest valgte afskedsceremonier, eftersom det giver flere muligheder. De efterladte kan selv vælge, hvorvidt de ønsker at få nedsunket urnen eller sprede asken over åbent hav.

I mange år har det været en af de mest populære former for afskedsceremonier i Danmark. De efterladte har også mulighed for at vælge, hvorvidt det skal være en kirkelig eller borgerlig ceremoni. Her hos Min Afsked står vi naturligvis klar til at hjælpe i begge henseender.

Vi er med fra start til slut

Hos Min Afsked går vi meget op i at kunne give jer den afsked, som I ønsker. Hvis I har specifikke ønsker, vil vi derfor gøre, hvad vi kan for at leve op til disse. Det er også tilfældet, hvis I har et ønske om at stå for dele af bisættelsen på egen hånd.

Vi vægter det også meget højt at kunne være med jer på sidelinjen fra start til slut. Hos Min Afsked ved vi, at det er en svær tid, hvor der er behov for både omsorg og empati. Samtidig er det naturligvis meget vigtigt for os, at I bliver glade for den måde, som I siger et sidste farvel på.

 

Derfor tilbyder vi også altid at stå for størstedelen af arbejdet, hvilket omfatter alt fra at anmelde dødsfaldet til at køre rustvognen. Desuden er vi også altid med til selve ceremonien, hvilket naturligvis handler om, at vi gerne vil sikre, at det forløber, som det skal.

Hos Min Afsked vil vi ikke blot stå for jeres bisættelse. Vi vil også gerne hjælpe jer bedst muligt i den svære tid, hvorfor vi altid står klar til at besvare spørgsmål eller støtte jer. Ydermere vil vi også gøre alt, hvad der står i vores magt for at kunne give jer en smuk og mindeværdig afsked.

Hvad får vi med en bisættelse?

Når du skal tage afsked med en kær, skal du beslutte dig for, hvorvidt det skal være med en bisættelse eller en begravelse. Der er nemlig forskel på de to ceremonier, hvorfor det er vigtigt at vælge med omhu.

En bisættelse vil både kunne finde sted i en kirke, et kapel eller et helt tredje sted. Det er helt op til de efterladte at beslutte sig omkring dette. Når selve ceremonien er overstået, vil kisten blive båret ud til rustvognen, som holder klar til at køre kisten til krematoriet.

Det er op til de efterladte at beslutte, hvorvidt urnen skal i jorden eller asken skal spredes over åbent hav. Hos Min Afsked kan vi naturligvis være behjælpelige, uanset hvad I beslutter jer for.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21