Bisættelse Sæby | Få hjælp gennem den svære tid | Kontakt os her

Din lokale bedemand

Bisættelse Sæby

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse sæby
Else Mikkelsen Bisættelse Sæby

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Sæby

En bisættelse er en af de mest udbredte måder at sige et sidste farvel til en afdød person. Der kan være flere grunde til, at de efterladte vælger dette til fordel for en begravelse. For mange handler det om, at det kan give mere frie hænder i forhold til ceremonien.

Hvis I ønsker hjælp til en bisættelse Sæby, så står vi klar til assistere hos Min Afsked. Vi har været i faget i mange år, hvorfor vi gennem tiden har arrangeret mange bisættelser. Ingen af dem har dog været ens, da vi altid tager udgangspunkt i de pårørendes ønsker til dagen.

Vi skaber den rette bisættelse

Der er ikke noget rigtigt eller forkert, når det kommer til en bisættelse. I bund og grund handler det om, at de pårørende skal have lov til at tage afsked, som de har lyst. Derfor er det også meget vigtigt for os, at bisættelsen kan danne rammer om en smuk afsked.

Vi arbejder for at skabe en dag, som I vil kunne se tilbage på med et smil, selvom det har været hårdt. Netop derfor er det vigtigt for os, at I får en bisættelse, der lever op til jeres ønsker. Det har medført, at vi har fravalgt pakkeløsninger, så vi i stedet kan arrangere unikke bisættelser.

Vi forsøger altid at imødekomme alle jeres ønsker, men det er desværre ikke alt, der kan lade sig gøre. Ønsker I, at vi skal stå for en bisættelse i Sæby, skal I ikke tøve med at kontakte os. Derefter tager vi naturligvis en snak om, hvad I ønsker, hvilke vi vil forsøge at imødekomme efter bedste evne.

I kan overlade det hele til os

Der bør ikke være nogen tvivl om, at det ikke er nemt at sige farvel til en nær person. Den tid, der følger efter, vil derfor være præget af stor sorg. Af denne grund oplever mange, at det er svært at finde overskud til at tage sig af de praktiske opgaver, der følger med.

Hos Min Afsked er det meget vigtigt for os at kunne tilbyde støtte og omsorg i den svære tid. Men det er også vigtigt for os at kunne give de pårørende tid til at sørge med hinanden. Derfor tilbyder vi at stå for en stor del af arbejdet med selve bisættelsen.

Det betyder, at I kan overlade alt fra anmeldelse af dødsfaldet til rustvognskørsel til os. Skulle det vise sig, at I er interesserede i at stå for dele af bisættelsen selv, er det intet problem.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21