Bisættelse Silkeborg | Hjælp til en smuk afsked | Kontakt os her

Din lokale bedemand

Bisættelse Silkeborg

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse silkeborg
Else Mikkelsen Bisættelse Silkeborg

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Silkeborg

Skal I tage afsked med en kær person, er der flere måder at gribe det an på. I rigtig mange tilfælde ender valget med at falde på en bisættelse. Hvis I også er nået frem til, at det er det rette for jer, så hjælper vi jer gerne her hos Min Afsked.

Vi kan bryste os af at have stået for en lang række bisættelser gennem årene, men ingen af dem har været ens. Det skyldes, at det altid har været en prioritet for os at tilbyde en bisættelse, der lever op til de pårørendes ønsker. Vi ved nemlig, at det kan have stor betydning for dem.

Skal vi hjælpe med en bisættelse i Silkeborg?

Hos Min Afsked er det meget vigtigt, at vi får skabt en bisættelse, der kan danne rammer for en smuk dag, som de pårørende kan se tilbage på. Derfor gør vi altid en stor indsats for at leve op til de ønsker, som vi er blevet præsenteret for af de efterladte.

Vi gør altid en dyd ud af at leve op til flest mulige ønsker. Det er tilfældet, hvad enten der er tale om en særlig salme, ceremoni i eget hjem eller noget helt tredje. Desværre vil det ikke være alt, vi kan imødekomme, men vi gør selvfølgelig alt, hvad der står i vores magt.

Ønsker I hjælp til en bisættelse Silkeborg, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne og fokus er at skabe en særlig dag? I så fald skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi vil med glæde tage en snak med jer, hvor vi sammen kan finde ud af, om vi er det rette match.

I kan trygt overlade arbejdet til os

Selvom det er hårdt at miste en person, som har stået én nært, følger der noget arbejde med et dødsfald. Det kan være svært at se sig ud af, hvis man ønsker at fokusere på ens sorg. Netop derfor tilbyder vi hos Min Afsked, at I kan overlade det meste af arbejdet til os.

Det vil betyde, at vi står for alt fra at anmelde dødsfaldet til at arrangere rustvognskørsel. Og vi tager også alt, der befinder sig imellem. Vi oplever dog, at der er pårørende, der ønsker at stå for noget selv. Hvis det også er tilfældet for jer, så vil vi naturligvis ikke stå i vejen for det.

Men hvad indebærer en bisættelse?

Skal I tage afsked med en afdød, er det vigtigt at finde ud af, om en bisættelse er den rette måde at gøre det på. Mange tror, at det er det samme som en begravelse, men det er ikke tilfældet. Derfor er det vigtigt, at I er opmærksomme på, hvad det egentlig dækker over.

En bisættelse starter altid med en ceremoni, som ofte bliver afholdt i en kirke. Det er ikke et krav, at det finder sted i en kirke, hvorfor det også kan afholdes i hjemmet eller i et kapel. Det er op til de efterladte at finde ud af, hvad de har af ønsker til dette.

Når denne ceremoni er overstået, vil kisten blive båret ud til en rustvogn, der holder udenfor. Her vil der ofte være tid til at sige et sidste farvel, inden kisten bliver kørt væk. Derefter bliver den kørt til et krematorium, hvor den bliver brændt.

Et stykke tid efter kan de efterladte hente en urne med afdødes aske. Den kan blive begravet på en gravplads, men det er også muligt at sprede asken over åbent hav. Hos Min Afsked har vi erfaring med det hele, hvorfor vi kan være behjælpelige, uanset hvad I har gjort jer af tanker om det.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21