Bisættelse Svenstrup | Få en smukt og respektfuld afsked her »

Din lokale bedemand

Bisættelse Svenstrup

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse svenstrup
Else Mikkelsen Bisættelse Svenstrup

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Svenstrup

Hvis du skal sige et sidste farvel til en person, som du har kært, er der flere måder at gøre det på. De fleste står med valget mellem en begravelse og en bisættelse, hvor det i mange tilfælde ender med at blive det sidste.

Ønsker I at få hjælp til en bisættelse Svenstrup, så står vi naturligvis klar til at hjælpe her hos Min Afsked. Vi har stor erfaring med det, hvorfor vi er godt rustet til at kunne hjælpe jer, uanset hvad jeres ønsker til dagen skulle vise sig at være.

Få en bisættelse efter jeres hoved

Hos Min Afsked bliver det vægtet meget højt, at I kan få lov til at tage afsked på den måde, som I har lyst til. Af denne grund gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe jer med dette. Hvis I har konkrete ønsker til dagen, så gør vi altid, hvad vi kan for at kunne imødekomme disse.

Det er også vigtigt at nævne, at vi er med fra start til slut. Vi ved, at det er en meget svær tid at gå igennem, hvorfor vi ønsker at hjælpe mest muligt. Det betyder, at vi – som udgangspunkt – tager os af det meste af arbejdet, så de pårørende kan få lov til at sørge i fred.

Overlad bisættelsen til hos

Lader I os om at stå for bisættelsen, sørger vi for alt lige fra anmeldelse af dødsfaldet til rustvognskørsel. Desuden er vi også med under selve ceremonien, hvilket giver jer sikkerhed for, at der ikke opstår problemer. Derimod kommer det til at forløbe, som det er blevet aftalt.

I sidste ende handler det for os om at kunne give jer en bisættelse, der kan danne rammerne for en smuk og mindeværdig afsked. Derfor har vi heller ikke pakkeløsninger, men søger derimod for at skabe en individuel løsning hver gang.

Hvordan foregår en bisættelse?

En bisættelse minder på mange punkter om en begravelse, men der er en række fordele. Derfor er det også vigtigt, at I er sikre på, at en bisættelse er det rette. Her vil selve ceremonien ofte finde sted i en kirke, men det kan også være i et kapel eller i hjemmet.

Når ceremonien er slut, bliver kisten båret ud til rustvognen. Herfra bliver den kørt videre til et krematorium. Når urnen er klar, vil de pårørende kunne beslutte, hvorvidt den skal graves ned eller asken skal spredes. Det kan den f.eks. bliver over åbent hav.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21