Bisættelse Vejgaard | Vi støtter jer i den svære tid | Læs mere her

Din lokale bedemand

Bisættelse Vejgaard

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse vejgaard
Else Mikkelsen Bisættelse Vejgaard

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Vejgaard

Det er de færreste, der er i tvivl om, at det er svært at sige farvel til en person, som man har kær. Netop dette er dog grunden til, at det er værd at arrangere en smuk afsked. Ønsker I at få hjælp til dette, så tøv ikke med at kontakte os hos Min Afsked.

Vi har stor erfaring med vores fag, og kan bryste os af at have arrangeret et stort antal bisættelser gennem årene. Derfor er vi helt sikre på, at vi også kan hjælpe jer med en bisættelse Vodskov – uanset hvad I som efterladte har af ønsker til dagen.

Få hjælp til en smuk afsked

Når man skal sige et sidste farvel, er det naturligvis vigtigt, at det sker på en smuk og mindeværdig måde. Der kan dog være en del arbejdet forbundet med at arrangere en bisættelse. I stedet for at stå for det selv, kan I trygt overlade det til os.

Hos Min Afsked har vi ikke en række pakkeløsninger, som I skal vælge mellem. Derimod skaber vi altid en smuk dag, hvor der er taget højde for jeres ønsker. Derfor starter et samarbejde altid med et møde, hvor vi i fællesskab kan finde ud af, hvordan dagen skal forløbe.

Overlad arbejdet til os og fokuser på sorgen

Når man har mistet en person, der stod én nær, er der meget sorg forbundet med det. Det er vigtigt at tage sig tid til at bearbejde denne sorg. Det ændrer dog ikke på, at der er en række praktiske opgaver forbundet med at arrangere en bisættelse.

Heldigvis er det ikke et krav, at I står for disse opgaver selv. Ønsker I at være fri for dette, kan I derfor blot overlade det til os. Vælger I at lade os stå for en bisættelse, vil vi derfor sørge for alt fra anmeldelse af dødsfaldet til rustvognskørsel.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21