Bisættelse Viborg | En værdig og smuk afsked | Kontakt os i dag

Din lokale bedemand

Bisættelse Viborg

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse viborg
Else Mikkelsen Bisættelse Viborg

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Viborg

Hvis man skal sige et sidste farvel til en person, som man har haft kært, er det ofte i form af en bisættelse. Der er forskellige grunde til, hvorfor dette vælges til fordel for en begravelse. Hvis I har besluttet jer, så hjælper vi naturligvis gerne med at arrangere en bisættelse Viborg.

Vi kan bryste os af at have været i faget i mange år, hvorfor vi gennem årene har stået for lidt af hvert. På den måde har vi skabt os en masse erfaring, der kan komme jer til gode. Desuden er ingen af vores bisættelser ens, da vi altid vægter det højt at imødekomme de efterladtes ønsker.

Vi kan arrangere en smuk og mindeværdig afsked

Når I overlader en bisættelse til os, handler det for os om at skabe en dag, der bliver både smuk og mindeværdig. Vi vægter det meget højt, at det bliver en dag, som I kan se tilbage på. Derfor er det også noget, som vi gør en stor indsats for at nå i mål med.

Vi gør også altid en dyd ud af at imødekomme de ønsker, som I måtte have til dagen. Hos Min Afsked ved vi nemlig, at det kan ende med at gøre en stor forskel for, hvordan dagen forløber. Naturligvis er det ikke alt, der kan imødekommes, men vi er villige til at gøre et forsøg.

Ønsker I at få hjælp til en bisættelse i Viborg, hvor vi har fokus på at gøre det til en helt særlig dag for jer, så tøv ikke med at kontakte os. Derefter kan vi i fællesskab finde ud af, hvad dagen skal indebære. Når vi har aftale om dette, vil vi forsøge at imødekomme alle jeres ønsker.

Lad os klare det tunge arbejde for jer

Det er ikke nemt at miste en person, som har betydet rigtig meget for én. Derfor er det også altid en svær tid, der følger efter et dødsfald. Af denne grund kan det være vanskeligt at finde overskud til det arbejde, der hører sig med. Men heldigvis kan I bare overlade det til os.

Hos Min Afsked tilbyder vi at tage os af det meste af arbejdet, så det ikke er noget, I behøver at bruge tid og energi på. Skulle I derimod have et ønske om at stå for noget af bisættelsen selv, så er det naturligvis ikke noget, vi kommer til at stå i vejen for.

Hvordan forløber en bisættelse?

I skal være klar over, at der er stor forskel på en begravelse og en bisættelse. Derfor er det vigtigt, at I er sikre på, at en bisættelse er det rette valg. For at kunne vide sig sikre på dette, skal I naturligvis vide, hvad en bisættelse egentlig dækker over.

Den starter altid med en ceremoni, som i de fleste tilfælde foregår i en kirke. Det er dog ikke et krav, at den gør det, da den også kan foregå i et kapel eller i hjemmet. Når ceremonien er slut, bliver kisten med afdøde båret ud i en rustvogn, der naturligvis holder klar og venter.

Herefter bliver kisten kørt til et krematorium i nærheden, hvor den bliver brændt. Det betyder selvfølgelig, at de efterladte vil modtage en urne, som de kan vælge at begrave på et gravsted. Det er også muligt at sprede asken over åbent hav, hvilket er blevet meget populært.

Hos Min Afsked står vi naturligvis klar til at hjælpe, uanset hvad I har gjort jer af tanker i denne forbindelse. Generelt er det meget vigtigt for os, at I som pårørende får lov til at tage afsked på den måde, der føles mest rigtig for netop jer.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21