Bisættelse Vodskov | Vi imødekommer jeres behov | Minafsked.dk

Din lokale bedemand

Bisættelse Vodskov

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse vodskov
Else Mikkelsen Bisættelse Vodskov

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Vodskov

Det er aldrig nemt at sige farvel til en person, som betød rigtig meget for én. Det ændrer dog ikke på, at det er værd at fokusere på at skabe en smuk afsked, som man kan se tilbage med et smil. Hvis I er enige i dette, så står vi klar til at hjælpe jer her hos Min Afsked.

Vi er en bedemand med stor erfaring med bisættelser, som vi gennem årene har stået for rigtig mange af. Har I besluttet jer for en bisættelse Vodskov, så er I derfor havnet det helt rigtige sted. I fællesskab vil vi uden tvivl kunne sammensætte en løsning, der lever op til jeres ønsker.

Vi står for en smuk og værdig afsked

Hos Min Afsked ved vi, at ingen mennesker er ens. Derfor er der også stor forskel på, hvordan man ser på en bisættelse. Af denne grund har vi valgt ikke at have pakkeløsninger, som de efterladte kan vælge mellem. Derimod sørger vi for en unik bisættelse hver gang.

Det betyder, at vi naturligvis tager højde for de ønsker, som I måtte have til dagen. I sidste ende er vores mål, at I får taget afsked på en smuk og mindeværdig måde. Hvordan det konkret skal foregå, er noget, som vi i fællesskab skal finde ud af.

Vi kan varetage det meste af arbejdet

Der kan være en del praktisk arbejde forbundet med en bisættelse. Det er dog ikke noget, som man har lyst til at beskæftige sig med, når man er i sorg. Det er vi godt klar over, og derfor tilbyder vi altid at stå for det meste af arbejdet, når vi skal arrangere en bisættelse.

Har I et ønske om at stå for dele af arbejdet, er I velkomne til dette. Som angivet tidligere, så er vores mål at skabe en dag, der lever op til jeres ønsker. Derfor tager vi naturligvis også til efterretning, hvis der er aspekter af bisættelser, som I selv ønsker at stå for.

Tøv ikke med at kontakte os

Hvis I mener, at vi er et match, skal I ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak med jer, så vi kan finde ud af, om vi skal hjælpe med bisættelsen.

Ønsker I at kontakte os, kan det gøres ved at bruge kontaktformularen her på siden. Sender I os en e-mail, bestræber vi os naturligvis på at vende tilbage hurtigst muligt. Alternativt er I velkomne til at ringe til os på tlf. +45 73 70 66 20.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21