Bedemand Grenaa I Lokal Begravelse & Bisættelse i Grenaa

Din lokale bedemand

Bedemand Grenaa

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd grenaa
Else Mikkelsen Bedemand Grenaa

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Grenaa og omegn

Når man mister en, man holdt kær, er det en svær periode at gå i møde. Selv de små beslutninger kan synes store og uoverskuelige, og det er i denne forbindelse vigtigt, at man som pårørende får den rette hjælp og vejledning. Når en afskedsceremoni skal tilrettelægges, er der flere praktiske beslutninger, der skal tages, og i denne forbindelse kan en bedemand være behjælpelig. Hos Min Afsked finder du en kompetent gruppe af bedemænd i Grenaa og omegn, der alle har værdifuld erfaring med planlægningen af afskedsceremonier og varetagelsen af de praktiske opgaver, der knytter sig dertil. 

Unikke afskedsceremonier

Hos Min Afsked tør vi godt at snakke om de emner, der kan være svære i en periode, hvor man har mistet. Måske kan det for nogle være tabubelagt at påtale døden – hos os mener vi, at det er vigtigt at kunne snakke om det der er svært, når behovet opstår. Af denne grund indleder vi ethvert samarbejde med de pårørende med en samtale, der giver muligheden for at åbne op for, hvorledes den sidste afsked skal tages. 

Når vi planlægger en bisættelse eller begravelse i Grenaa og omegn, gør vi det altid i et tæt og anerkendende samarbejde med de pårørende for på den måde altid at sikre os, at hver enkel afskedsceremoni forbliver unik og som ønsket. 

Vi hjælper med de praktiske opgaver

Når vi indgår et samarbejde med pårørende omkring planlægningen af en begravelse eller bisættelse i Grenaa og omegn, gøres det altid ud fra en forventning om, at alle familier og pårørende har forskellige præferencer for en afskedsceremoni. Under alle omstændigheder kan I som pårørende trygt overlade de praktiske opgaver til os, således at der bliver tid og mulighed for at være sammen som familie i denne svære tid. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21