Bedemand Hinnerup I Lokal Begravelse & Bisættelse i Hinnerup

Din lokale bedemand

Bedemand Hinnerup

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd hinnerup
Else Mikkelsen Bedemand Hinnerup

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Hinnerup og omegn

Hos Min Afsked er vi af den overbevisning, at alle fortjener en tryg og værdig afsked. Vores bedemænd i Hinnerup og omegn er alle professionelt og personligt bekendt med den svære periode, der kan følge med et dødsfald i familien. Af denne grund vil du hos os kunne forvente, at vi godt tør snakke om sorgen, når den presser sig allermest på. Vi ønsker at være der for de pårørende hele vejen igennem og lette perioden op til den sidste afsked ved at varetage de praktiske opgaver. Ingen bør stå alene med ansvaret om at planlægge en begravelse eller bisættelse. Vi kan kontaktes, når I som pårørende har brug for vejledning og hjælp til planlægningen af den sidste afsked, såvel som hvis der skulle opstå spørgsmål omkring, hvorledes vi varetager de praktiske opgaver til dagligt. Du kan få fat på vores bedemand i Hinnerup eller bedemand i Aarhus døgnet rundt – hvor vi er klar til at hjælpe dig.

Fokus på omsorg og nærvær

Som pårørende er det vigtigt, at man får den hjælp og vejledning, der er brug for, i en tid hvor sorgen kan føles uendelig tung. Hos Min Afsked møder vi alle pårørende med omsorg og nærvær, og det er for os vigtigt, at de pårørende kan finde tryghed i, at vi varetager de praktiske opgaver op til en afskedsceremoni. Vi ved, at det kan være svært at skulle tage stilling til de praktiske anliggender, der følger et dødsfald i familien, og det er i denne forbindelse, at vi hos Min Afsked i Hinnerup og omegn ønsker at være behjælpelige. 

Hos os kan man som pårørende regne med, at vi både har professionel og personlig erfaring med planlægningen af afskedsceremonier. Man vil således blive mødt af forståelse og anerkendelse, når man tager kontakt til os og har ønsker for, hvordan den fremtidige begravelse skal forløbe. Den sidste afsked bør være efter de pårørendes ønsker, og Min Afsked er en bedemand, der kan være behjælpelige med flere former for afskedsceremonier.

Smukke afskedsceremonier i Hinnerup og omegn

Enhver afskedsceremoni bør være unik og mindeværdig. Som bedemænd lytter vi altid til de pårørendes ønsker for en afskedsceremoni og gør vores bedste for at imødekomme disse. Vi har samarbejdspartnere i Hinnerup og omegn, der alle kan være behjælpelige med at gøre den sidste afsked helt særlig – eksempelvis med smukke blomsterbuketter og anordninger efter de pårørendes ønsker. 

For os er samarbejde et vigtigt element i vores daglige arbejde. Når de pårørende tager kontakt til os, ser vi det som begyndelsen på et anerkendende samarbejde, hvor de pårørende har muligheden for at til- og fravælge opgaver i forbindelse med begravelsen. Vores samarbejde rækker dog også ud i lokalområdet, hvor vores samarbejdspartnere hver dag gør deres bedste for at imødekomme de ønsker, der måtte være for en afskedsceremoni.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21