Bedemand Hornslet I Lokal Begravelse & Bisættelse i Hornslet

Din lokale bedemand

Bedemand Hornslet

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd hornslet
Else Mikkelsen Bedemand Hornslet

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Hornslet og omegn

Når den sidste afsked skal tages, er det som pårørende en sorgfuld situation at stå i. Det kan være svært at vide, hvem man skal gå til i en sådan situation, hvor man mest af alt har brug for at være sammen med sine nærmeste. Vi er hos Min Afsked en gruppe bedemænd i Hornslet og omegn, der gør vores ypperste for hver dag at møde de pårørende der, hvor de er lige nu og her. Vi tilbyder en personlig og professionel tilgang til planlægningsarbejdet, der ligger til grund for de smukke og unikke begravelser og bisættelser i Hornslet og omegn, der er kendetegnende for vores arbejde. 

Vi vægter den nærværende samtale højt

En afskedsceremoni bør altid være unik og tilpasset den enkelte familie, der har mistet en af deres nærmeste. Af denne grund tilbyder vi indledende samtaler med de pårørende, der gør det nemmere for os at vide præcis, hvorledes en bisættelse eller begravelse i Hornslet og omegn skal foregå efter ønske fra de pårørende. Vi tilbyder både samtaler i vores lokaler i Hornslet og kører også gerne ud til de pårørende for at høre nærmere om deres spørgsmål, ønsker og forslag. Vi er en gruppe af bedemænd i Hornslet og bedemænd i Århus , der varetager de praktiske opgaver, der følger med planlægningen af den sidste afsked. For os er det vigtigt, at de pårørende har tid til at være der for hinanden uden unødige bekymringer.

Sådan planlægger vi smukke mindehøjtideligheder 

Når vi planlægger en begravelse eller bisættelse i Hornslet og omegn, ser vi det som et samarbejde mellem de pårørende og os som bedemænd. Vi har det som vores højeste prioritet at opfylde de ønsker, der måtte være for en afskedsceremoni, men lader det altid være op til de pårørende, hvor meget eller hvor lidt de ønsker at tage del i planlægningen. Sammen aftaler vi med de pårørende, hvorledes de ønsker en afskedsceremoni skal tage sig ud, og herfra kan vi planlægge en smuk mindehøjtidelighed.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21