Bedemand Randers I Lokal Begravelse & Bisættelse i Randers

Din lokale bedemand

Bedemand Randers

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd randers
Else Mikkelsen Bedemand Randers

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Lotte Hansen Bedemand Randers

Lotte Hansen

Bedemand

I mit arbejde som bedemand gør jeg altid mit ypperste for at hjælpe familierne med en smuk afsked. Jeg har selv mistet op til flere gange, og kan derfor sætte mig ind i den situation, familierne sidder i. Ord som empati, overblik, nærvær og kreativitet beskriver, hvordan jeg gerne vil opleves, når pårørende ønsker min hjælp.

Oliver Guldbæk Bedemand Randers

Oliver Guldbæk

Bedemandsassistent

Efter flere år i en helt anden branche, ønskede jeg mig et job, hvor jeg hver dag ville kunne hjælpe folk. En meningsfuld hverdag betyder alt for mig, og det føler jeg virkelig, at jeg opnår gennem mit arbejde i Min afsked.

Alle fortjener en god sidste rejse, og jeg vil hver dag gøre mit ypperste til, at det går i opfyldelse.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Randers og omegn

Det kan være svært at tage det første skridt, når man oplever et tab i familien. Hverdagen kan på bare et øjeblik blive uoverskuelig, og det kan være svært at vide, hvem man skal gå til. Min Afsked er en gruppe bedemænd i Randers og omegn, der til enhver tid vil sidde klar til at tage samtalen om det, der kan svært lige nu og her. Både professionelt såvel som personligt er vi bekendte med den sorgfulde tid, man som pårørende går i møde. Samtalen er derfor en vigtig del af vores arbejde, for at vi kan vide os sikre på, hvilke ønsker de pårørende har for en afskedsceremoni. 

Vi vægter den nærværende samtale højt 

Hos Min Afsked planlægger vi smukke og mindeværdige begravelser og bisættelser i Randers og omegn. Når vi planlægger en afskedsceremoni, er det altid i tæt samarbejde med de pårørende. For at de pårørende får den afskedsceremoni de ønsker, har vi indledende samtaler, der gør det nemmere at sætte ord på, hvorledes den enkelte begravelse eller bisættelse skal forløbe. Hos Min Afsked vægter vi den nærværende samtale højt – på den måde mener vi at kunne møde de pårørende der, hvor de er lige nu og her. 

Vi bestræber os på at være en gruppe af bedemænd i Randers og omegn, som de pårørende til enhver tid kan tage kontakt til for at snakke planlægningsarbejdet igennem eller komme med ønsker fo,r hvorledes den sidste afsked kan tages på bedste vis. 

Det første skridt kan være svært

Vi ved, hvor svært det kan være at tage det første skridt på vejen mod den sidste afsked. Hos Min Afsked ønsker vi at være der for jer – hele vejen igennem. Vi er en gruppe bedemænd i Randers og omegn, I som pårørende kan føle jer trygge ved at tage kontakt til. Vi bestræber os hver dag på at planlægge mindeværdige og unikke bisættelser og begravelser i Randers og omegn. Som pårørende kan I derfor forvente, at der vil blive taget hånd om jeres personlige ønsker for på den måde altid at skabe forudsætningerne for en smuk og unik afsked. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21