Bedemand Silkeborg I Lokal Begravelse & Bisættelse i Silkeborg

Din lokale bedemand

Bedemand Silkeborg

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd silkeborg
Else Mikkelsen Bedemand Silkeborg

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Silkeborg og omegn

Min Afsked er en gruppe af bedemænd i Silkeborg og omegn, der hver dag gør vores ypperste for at vejlede pårørende i planlægningen af en smuk begravelse eller bisættelse i en tid, der kan synes uoverskuelig og svær at komme igennem. Vi ved, fra vores professionelle virke såvel som fra vores personlige oplevelser, hvor svært det kan være at få taget det første skridt på vejen mod planlægningen af en afskedsceremoni. Ikke desto mindre er dette en tid, hvor der er mulighed for at få sagt det sidste farvel, og hvor familien kan samles og være der for hinanden. Vi har flere års erfaring med at planlægge smukke bisættelser og begravelser i Silkeborg og omegn, og vi sidder klar til at tage samtalen om, hvorledes I som pårørende ønsker, at den sidste afsked skal være. 

En mindeværdig afsked

Hos Min Afsked bestræber vi os på at være der for alle, der ønsker vejledning til planlægningen af en afskedsceremoni. Derfor tilbyder vi udover planlægning af begravelse og bisættelse i Silkeborg og omegn også planlægning af borgerlige ceremonier såvel som askespredning over hav. Livet er unikt, og det mener vi, at en afskedsceremoni også bør være. Vi ved, at forskellige familier og pårørende naturligvis har forskellige præferencer, og af denne grund er de pårørende mere end velkomne til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne. Vi er i alle tilfælde klar til at tage samtalen om, hvorledes en smuk og unik afskedsceremoni kan afholdes. 

Et tillidsfuldt samarbejde 

Vi er en gruppe bedemænd i Silkeborg og omegn, som de pårørende altid kan tage kontakt til, uanset om det drejer sig om specifikke detaljer til planlægningsarbejdet og herunder de praktiske opgaver, eller om det blot er for at høre nærmere om de services, vi kan tilbyde. Vi vil hellere end gerne aftale en samtale med jer, om det I har brug for at vide omkring vores arbejde for at gøre processen så tryg og tillidsfuld som mulig. Det tillidsfulde samarbejde danner for os grobunden for tilrettelæggelsen af en mindeværdig bisættelse eller begravelse i Silkeborg og omegn.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21