Bedemand Skanderborg | Lokal Begravelse & bisættelse i Skanderborg

Din lokale bedemand

Bedemand Skanderborg

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd skanderborg
Else Mikkelsen Bedemand Skanderborg

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Skanderborg og omegn

Det er vigtigt, at man kan finde tryghed i at kunne tage kontakt til sin lokale bedemand, når en af sine nærmeste går bort. Hos Min Afsked i Skanderborg og omegn, er det vores højeste prioritering, at de pårørende kan komme til os og føle sig trygge og have tillid til, at vi løser de praktiske opgaver, der ligger forud. Vi ser det nemlig som et anerkendende samarbejde mellem de pårørende og bedemanden, når den sidste afsked skal planlægges. I Skanderborg og omegn finder du hos Min Afsked erfarne bedemænd, der alle ved, hvor meget det betyder, at det sidste farvel bliver, som de pårørende ønsker det. 

Sammen planlægger vi en smuk afskedsceremoni

Når ens nærmeste går bort, vil det for alle pårørende være en svær tid at gå i møde. Sorgen, der kommer som en naturlig følge af et dødsfald, kan være svær at sætte ord på, og perioden op til den endelige begravelse kan for mange virke ganske uoverskuelig. Hos Min Afsked er vi både professionelt og personligt bekendte med de sorgfulde dage, der medfølger et dødsfald, og vi tør godt snakke om det, der kan virke svært lige nu og her. 

Vi er en gruppe bedemænd, der har det som vores fineste opgave at tage os af de praktiske opgaver op til en begravelse eller bisættelse. De opgaver, der for de pårørende kan virke uoverskuelige, tager vi os af, således at der bliver bedre tid til at være der for hinanden. Vi mener, at ingen bør stå alene med det ansvar, der følger med et dødsfald i familien, hvorfor vi altid vil stå klar, når de pårørende i Skanderborg og omegn tager kontakt til os. 

Vi tager højde for de pårørendes ønsker

Som pårørende er det helt naturligt, at man kan have nogle ønsker for den sidste afsked. Måske havde afdøde selv nogle helt klare ønsker for, hvordan begravelsen eller bisættelsen skulle foregå. I alle tilfælde vil vi hos Min Afsked i Skanderborg og omegn meget gerne høre nærmere om eventuelle ønsker for det sidste farvel. 

For os er det vigtigt, at de pårørende får mulighed for at planlægge den begravelse, som de ønsker, og vi sidder altid klar til at tage samtalen om netop dette.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores bedemand i Skanderborg eller bedemand i Århus.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21