• min afsked

    Bedemand i Skørping

Bedemand i Skørping

Hvis du står i den uretfærdige situation, at du har mistet en kær, kan du trygt tage kontakt til Min Afsked for at finde en bedemand i Skørping og omegn. Vi hjælper med at få planlagt en personlig og tryg afsked, samt at få håndteret de praktiske opgaver der er i forbindelse med et dødsfald. 

Begravelse eller bisættelse? 

Uanset om afskeden skal bestå af en begravelse eller en bisættelse, kan du stole på, at vi vil hjælpe med planlægningen. Vi kan sagtens køre ud til jer i Skørping eller omegn, så vi sammen kan tale om hvilke elementer, der skal indgå i afskedsceremonien. 

Afdøde kan muligvis have nævnt, om vedkommende ønsker en begravelse eller en bisættelse, eller omkring andre ønsker i forbindelse med afskeden, hvilket vi naturligvis behandler med største respekt for afdøde.

 

Vi hjælper med mange forskellige opgaver i forbindelse med dødsfald, begravelse og bisættelse. Det er også muligt at vælge en borgerlig ceremoni, såfremt afdøde ikke var medlem af folkekirken. Ved en borgerlig ceremoni kan I vælge lokationen alt efter afdødes personlighed, og dermed vælge at afholde det enten i Skørping eller lige præcis hvor I har lyst. 

Praktiske opgaver 

Det kan være meget svært at holde et overblik over hvilke praktiske opgaver, der skal løses i forbindelse med et dødsfald. På vores blog kan du få svar på de spørgsmål, du slet ikke vidste, du manglede svar på. Du kan eksempelvis læse om, hvad man gør med afdødes Facebook profil efter dødsfald, eller du kan få skabt et overblik over, hvilke ting du skal huske i forbindelse med dødsfaldet såsom afmeldelse af abonnementer eller opsigelse af lejlighed. Som bedemand i Skørping hjælper vi naturligvis også med at holde overblikket over disse praktiske opgaver. Det kan bestemt være en fordel, at du altid kan vende tilbage til vores blog og læse artiklerne igen. 

Kontakt os

Vi driver fire bedemandsforretninger i Nordjylland, og her er du altid velkommen til at komme ind, hvis du har brug for hjælp til afskeden. Vi kører også gerne ud, hvis du får brug for at få besøg af en bedemand i Skørping.  Ønsker du at benytte os, er du også meget velkommen til at tage kontakt på tlf.: 26 44 02 41.

Muligheder

MIN SIDSTE VILJE

Vi efterlader vores pårørende i sorg, når vi går bort.

Det er en svær situation at være i for dem, og det er ikke rart at skulle tage afgørende beslutninger på dine vegne. Alle de praktiske ting kan hurtigt være uoverskuelige. Derfor anbefaler jeg, at man udfylder Min Sidste Vilje. Så vores nærmeste kan fokusere på sorgen og ikke det praktiske. Vi skal tage stilling til mange ting. Vi – eller vores pårørende – skal ikke blot tage stilling til spørgsmål om begravelse eller bisættelse samt detaljer for ceremonien. Min erfaring er, at jo mere man har bestemt og valgt på forhånd, jo mere hjælper vi vores pårørende i den svære situation. Min Sidste Vilje er en hjælp til de pårørende.

Kontakt

Else Mikkelsen bedemandElse Louise Mikkelsen

+45 26 44 02 41

Else@minafsked.dk

Butik Aalborg | Vesterbro 49 | 9000 Aalborg

Butik Nørresundby | Skrågade 4, st. | 9400 Nørresundby

 

 

Kontakt

Michaela Samuelsen bedemandMichaela Samuelsen

+45 30 26 44 37

michaela@minafsked.dk

Butik Brønderslev | Algade 58 | 9700 Brønderslev

Butik Støvring | Lærkevej 18 | 9530 Støvring