Bedemand Struer I Lokal Begravelse & Bisættelse i Struer

Din lokale bedemand

Bedemand Struer

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd struer
Else Mikkelsen Bedemand Struer

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Struer og omegn 

Alle afskedsceremonier bør være unikke – hos Min Afsked er vi en gruppe af bedemænd i Struer og omegn, der har gjort det til vores fineste opgave at planlægge unikke begravelser efter de pårørendes ønsker. Vi indgår altid i et tæt samarbejde med de pårørende, hvor der er plads til at snakke om det, der kan være svært, og hvor vi kan være behjælpelige. Vi ved, hvor uoverskueligt tiden efter et dødsfald i familien kan være, og af denne grund ønsker vi at være der for de pårørende, når der er brug for det. Vi tager os af alle de praktiske opgaver op til en bisættelse eller begravelse i Struer og omegn, således at der bliver tid til nærvær og ro blandt familie og pårørende.

Smukke afskedsceremonier hos Min Afsked 

Hos Min Afsked planlægger vi både bisættelser og begravelser i Struer og omegn. Vi tilbyder dog også at planlægge smukke borgerlige ceremonier såvel som askespredninger over vand. Der kan være mange grunde til, hvorfor man som pårørende ønsker en særlig type afskedsceremoni, og i alle tilfælde har vi hos Min Afsked mange års værdifuld erfaring i planlægningen af flere forskellige former for afskedsceremonier og de praktiske opgaver, der knytter sig dertil. Som pårørende kan I altid tage kontakt til os for at høre nærmere om, hvorledes jeres ønsker for en afskedsceremoni kan blive indfriet. 

Vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Omsorg og nærvær er nogle af vores vigtigste nøglebegreber i vores daglige arbejde som bedemænd i Struer og omegn. Det er vigtigt for os, at de pårørende nærer tryghed ved samarbejdet med os og har tillid til, at vi sørger for at imødekomme ønskerne for en afskedsceremoni på bedste vis. Ønsker I at høre nærmere om, hvorledes vi planlægger en begravelse eller bisættelse i Struer og omegn, er I altid meget velkommen til at tage kontakt til os. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21