Bedemand Vadum I Lokal Begravelse & Bisættelse i Vadum

Din lokale bedemand

Bedemand Vadum

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd vadum
Else Mikkelsen Bedemand Vadum

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Vadum og omegn

Hos Min Afsked er vi en gruppe af bedemænd, der i vores daglige arbejde prioriterer det anerkendende og nærværende samarbejde med de pårørende højt. Når vi tilrettelægger en begravelse i Vadum og omegn ønsker vi at imødekomme de ønsker, der måtte være for en sådan. I samarbejdet med de pårørende er det muligt for os i fællesskab at tilrettelægge en personlig afskedsceremoni, der lever op til de pårørendes forventninger. Der vil også altid være mulighed for at tage en snak om de ønsker, afdøde selv havde for en afskedsceremoni nedfældet i den sidste vilje. Som bedemænd i Vadum og omegn vil vi gøre vores bedste for, at alle ønsker bliver indfriet, således at den sidste afsked bliver både personlig og unik. 

Vi sætter en ære i at kunne hjælpe

Tillid og tryghed danner i vores optik grobund for et anerkendende samarbejde mellem de pårørende og os som lokale bedemænd i Vadum og omegn. Hos Min Afsked kan de pårørende med rette have fuld tiltro til, at vi tager os af alle de praktiske opgaver, der knytter sig til forberedelserne af en begravelse såvel som bisættelse i Vadum og omegn. Vi sætter en stor ære i at kunne hjælpe og vejlede med vores ekspertise og således gøre denne svære tid mere overskuelig for de efterladte. 

I samarbejdet med os kan de pårørende være trygge ved at dele deres forventninger og tanker til eksempelvis en bisættelse i Vadum og omegn. Det er af højeste prioritet for os, at de pårørende kan vide sig trygge ved, at vi gør vores ypperste for at imødekomme alle ønsker. 

Bedemænd med professionel og personlig erfaring

Som en naturlig del af vores arbejde drager vi omsorg for de pårørende. I tiden efter man mister en, man holdt kær, kan det for de fleste være en tung og besværlig periode at komme igennem. Vi har som bedemænd både professionel såvel som personlig erfaring med sorgen, når den kommer tæt ind på livet. Af denne grund kan man forvente, at vi i tilrettelæggelsen af en begravelse i Vadum og omegn sørger for personligt at være der for de pårørende hele vejen igennem.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores bedemand i Vadum eller bedemand i Aalborg.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21