Bedemand Viby J. Lokal Begravelse & Bisættelse i Viby J

Din lokale bedemand

Bedemand Viby J

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd viby j
Else Mikkelsen Bedemand Viby J

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Din bedemand i Viby J og omegn

Efter et dødsfald i familien vil der naturligt være mange ting at skulle tage stilling til, og det kan være svært at holde overblikket i denne sorgfulde periode. I et sådant tilfælde er det vigtigt at tage kontakt til sin lokale bedemand, der kan hjælpe og vejlede omkring, hvorledes de praktiske opgaver bedst løses, samt hvorledes en begravelse eller bisættelse kan planlægges. Min Afsked i Viby J og omegn er en bedemand, man som pårørende altid vil kunne tage kontakt til og blive vejledt af i denne svære periode. Vi er en gruppe af bedemænd, der har værdifuld erfaring med at håndtere de praktiske opgaver, der kommer som en naturlig følge af planlægningen af en begravelse eller bisættelse, og vi ønsker at være der for de pårørende hele vejen igennem. 

Tryg og tillidsfuld planlægning

Hos Min Afsked er vi ikke bange for at snakke om det, der kan være svært, i den periode der følger efter et dødsfald. Vi ved, hvor svært det kan være at få taget den sidste afsked, og af denne grund vil man som pårørende kunne forvente, at vi altid sidder klar til at tage samtalen, om det, der er svært lige nu og her. For os er det vigtigt, at der mellem de pårørende og os som bedemænd er et samarbejde bygget op på tillid og tryghed. Det er vigtigt for os, at de pårørende finder tryghed i, at vi klarer de praktiske opgaver og har tillid til, at vi til enhver tid vil gøre vores bedste for, at eventuelle ønsker for den sidste afsked bliver opfyldt. I tiden efter et dødsfald, bør der ikke være unødige bekymringer og uoverskuelige opgaver – Min Afsked i Viby og omegn ønsker at hjælpe med en tryg og værdig afsked. 

Vi er her for jer – fra den første samtale til det sidste farvel

Hos Min Afsked i Viby og omegn kan man som pårørende forvente, at vi som bedemænd vil være til stede i hele planlægningsprocessen op til selve begravelsen. Ønsker de pårørende, at vi er personligt til stede til selve afskedsceremonien, vil dette naturligvis også kunne lade sig gøre. Der kan være en vis tryghed i at vide, at der altid vil være nogen, der vil kunne tage sig af uforudsete praktiske opgaver under hele forløbet – også under den sidste afskedsceremoni. Er dette et ønske for jer som pårørende, vil vi naturligvis være der for jer hele vejen igennem.

Skulle I sidde tilbage med spørgsmål er i også mere end velkomne til at række ud til vores bedemænd i Viby J eller bedemænd i Århus.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21