• min afsked

    BORGERLIGE CEREMONIER

bedemand

Borgerlige ceremonier der passer til jeres behov

En borgerlig ceremoni kan være en god mulighed, når afdøde ikke er medlem af folkekirken. Her kan der afholdes en ceremoni efter eget ønske uden kirke og præst. Vi hjælper gerne med alt forberedelse og eksekvering af den borgerlige begravelse eller bisættelse. Sammen kan vi finde ud af, hvor den borgerlige ceremoni skal afholdes, hvilke sange der vælges samt sammensætningen af en tale. Borgerlige ceremonier kan afholdes i haven, på stranden, i et forsamlingshus, i hjemmet eller hvor i end ønsker at afholde ceremonien, for bedst af afspejle afdøde. Det vigtigste for os er, at jeres ønsker bliver opfyldt, og at jeres kære får en tryg og mindeværdig afsked.

Vi hjælper jer med at alt det praktiske fra urner og kister til blomster og gravsten, så ceremonien bliver så problemfri som muligt. Det betyder, at I kan få en så problemfri og bekymringsfri periode som muligt. Hos Min Afsked, i Nordjylland, får I en professionel og empatisk service, som støtter jer hele vejen gennem jeres forløb med den borgerlig ceremoni.

Sådan forløber en begravelse

Valg af kiste eller urne

Er I som pårørende i tvivl om, hvilken kiste eller urne I skal vælge, hjælper vi gerne med dette. Ved borgerlige ceremonier er det muligt at lave sin helt egen kiste eller urne indenfor visse rammer, hvis dette ønskes. Dette kan gøres, hvis afdøde havde et ønske om noget specifikt på enten kisten eller urnen. Hvis pårørende ønsker at gøre noget specielt ud af den valgte kiste eller urne, som måske fortæller en historie om afdøde er dette også muligt. Hos Min Afsked tilbyder vi også en række forskellige kister og urner. Sammen skal vi nok finde noget, der opfylder jeres ønsker og behov.

Hvad sker der efter ceremonien?

Der er flere muligheder, når man skal vælge, hvad der skal ske med afdøde. Traditionelt set er dette et gravsted på en kirkegård. Ved en borgerlig ceremoni er der også andre muligheder. Det kan være afdøde selv havde ønsker til, hvad der skulle ske. Dette kunne eventuelt være at få spredt sin aske ud over havet eller en bisættelse i en pårørendes have. Hvad end ønsket er, vil vi gøre alt for at hjælpe med at få dette ønske opfyldt, så vi kan give jer og jeres afdøde en god afsked.

Professionel bedemand i hjertet af Nørresundby

Min Afsked opererer i Nordjylland og tager kærlig hånd om pårørende. Vi vil også sørge for, at det bliver den bedste borgerlige ceremoni, der passer til jeres behov og som giver jer en god afsked med elskede. Kontakt os for at høre mere om borgerlige ceremonier.

Muligheder

MIN SIDSTE VILJE

Vi efterlader vores pårørende i sorg, når vi går bort.

Det er en svær situation at være i for dem, og det er ikke rart at skulle tage afgørende beslutninger på dine vegne. Alle de praktiske ting kan hurtigt være uoverskuelige. Derfor anbefaler jeg, at man udfylder Min Sidste Vilje. Så vores nærmeste kan fokusere på sorgen og ikke det praktiske. Vi skal tage stilling til mange ting. Vi – eller vores pårørende – skal ikke blot tage stilling til spørgsmål om begravelse eller bisættelse samt detaljer for ceremonien. Min erfaring er, at jo mere man har bestemt og valgt på forhånd, jo mere hjælper vi vores pårørende i den svære situation. Min Sidste Vilje er en hjælp til de pårørende.

Kontakt

Else Mikkelsen bedemandElse Louise Mikkelsen

+45 26 44 02 41

Else@minafsked.dk

Butik Aalborg | Vesterbro 49 | 9000 Aalborg

Butik Nørresundby | Skrågade 4, st. | 9400 Nørresundby

 

 

Kontakt

Michaela Samuelsen bedemandMichaela Samuelsen

+45 30 26 44 37

michaela@minafsked.dk

Butik Brønderslev | Algade 58 | 9700 Brønderslev

Butik Støvring | Lærkevej 18 | 9530 Støvring