Bedemand Thisted I Begravelse & Bisættelse i Thisted

Din lokale bedemand

Bedemand Thisted

Bedemænd thisted
Else Mikkelsen Bedemand Thisted

Else Mikkelsen

Indehaver

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Michaela Samuelsen Bedemand Thisted

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af Michaelas og Elses virke som bedemænd er derfor omsorg for de pårørende.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde


left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Vi har haft Michaela som vores bedemand fra Min Afsked i Brønderslev, da vi mistede vores lille pige, da jeg var over halvvejs i graviditeten. Michaela har været det helt rigtige valg for os, fordi hun har været så nærværende og hjælpsom i processen. Vi har fået alt, ligesom vi har ønsket det. Michaela får derfor vores varmeste anbefalinger.

- Vinni G. Lanzky

Vil helt klart anbefale min afsked. Fik en rigtig god snak med Michaela angående min sidste vilje, hvor hun hjalp mig med at udfylde og svare på alle mine spørgsmål. Vi fik en rigtig god snak om alle tingene. Kæmpe tak herfra.

- Ronni Jespersgaard Nikolajsen

Tak for din deltagelse ved vores mors begravelse. Vi kunne ikke ønske os bedre hjælp.

- Thorkild Christensen

En utrolig hjertevarm snak om livet og alt det uformelle blandet med det formelle. Tak for at være en vigtig del i sorgprocessen.

- Gitte Schmidt Mikkelsen

Din bedemand i Thisted og omegn

Min Afsked er en nærværende og personlig bedemand, man som pårørende altid kan tage kontakt til, såfremt der ønskes hjælp og rådgivning til planlægningen af en begravelse eller bisættelse i Thisted og omegn. Som bedemænd løser vi de praktiske opgaver og holder overblikket over tilrettelæggelsen af den sidste afsked. Men vi tager også hånd om de pårørende. Det er en sørgelig og svær tid at gå i møde, uanset om man var en nær ven eller familiemedlem til afdøde. Omsorg er i en sådan tid en nødvendighed, og hos Min Afsked er vi en gruppe bedemænd i Thisted og omegn, der har omsorgen for de pårørende som vores højeste prioritet. 

Når livet tager en uventet drejning

Døden kan være et svært og uhåndgribeligt emne at snakke om, men ikke desto mindre, er det vigtigt at få snakket ud om det, der kan være svært og uoverskueligt i en tid, hvor man har mistet. Min Afsked er en gruppe bedemænd, der godt tør tage samtalen om det, der kan være svært at sætte ord på. Vi har alle oplevet at miste nogen vi holdt af, og det er vigtigt for os, at I som pårørende ved, at I altid kan tage kontakt til os, når livet pludselig tager en uventet drejning.

Vi er med hele vejen

Hos Min Afsked kan vi tilbyde en række forskellige services, der kan være behjælpelige i en tid, hvor man har mistet. Vi kan vejlede de pårørende omkring tilrettelæggelsen af en bisættelse såvel som en begravelse i Thisted og omegn og være med hele vejen, såfremt de pårørende ønsker dette. Vi kan også være behjælpelige med planlægning af borgerlige ceremonier såvel som askespredning over vand. Kontakt gerne Min Afsked for at høre nærmere om, hvorledes vi tilrettelægger en begravelse eller bisættelse i Thisted og omegn, såvel som i hvilke andre henseender vi kan tilbyde hjælp og rådgivning.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 22