Hvorfor vælge min afsked?

min afsked

Nærværende bedemand i Nørresundby

Bedemand Nørresundby. Min afsked er en bedemandsforretning i Nørresundby. Vi har mere end 20 års erfaring indenfor sundhedsvæsenet, hvor vi har arbejdet tæt med sorg og krise hos børn og voksne. Vi vil derfor gerne støtte dig og dine i en svær tid, og sørge for at din kære får en tryg og værdig afsked.

Vi kan kontaktes døgnet rundt, og tilbyder altid en høj service til den billigste pris. Vi kommer gerne hjem til jer og taler om jeres ønsker, og sammen finder vi den bedste løsning, der passer til jer. I er selvfølgelig også velkomne i forretningen her i Nørresundby.

Vi står til rådighed i forbindelse med planlægning af begravelse og bisættelse, samt rådgivning om skifteret, ansøgning af begravelseshjælp, blomsterbestilling, stenhuggeri samt alt, der hører til den forestående begravelse eller bisættelse. Vi samarbejder tæt med blomsterbindere, som giver det rette indtryk - om det skal være stilrent eller underfundigt. Sammen finder vi det helt rette udtryk.

Hos min afsked går vi op i, at en begravelse eller bisættelse skal foregår præcis som I ønsker det. Derfor fortæller vi gerne om alle muligheder. Sammen planlægger vi den helt specielle og unikke afsked, som din kære fortjener. 

 

Du kan se vores referencer her, eller vores produkter her

Du kan se virtuelle rundture af vores butikker her og her.

 

Du er velkommen til at ringe, skrive eller besøge os.

Skrågade 4, 9400 Nørresundby

Vesterbro 49, 9000 Aalborg

Tlf. 26 44 02 41

else@minafsked.dk / ditte@minafsked.dk

 

Vi er også på Facebook og Instagram.

Kontakt

Else Louise Mikkelsen

+45 26 44 02 41

Else@minafsked.dk

 

Ditte Marie Garder Damholdt

+45 22 64 44 55

Ditte@minafsked.dk

 

Butikker

V. Else Louise Mikkelsen

Butik Aalborg | Vesterbro 49 | 9000 Aalborg

Butik Nørresundby | Skrågade 4, st. | 9400 Nørresundby