Bisættelse Aalborg | En smuk og lokal begravelse i

Din lokale bedemand

Bisættelse Aalborg

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

bisættelse aalborg
Else Mikkelsen Bisættelse Aalborg

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Rummelig og tilstedeværende Bedemand. Mig og min mand havde et fantastisk indledende møde sammen med Else, inden han gik bort. Else er fuld af gode ideer til alternative løsninger, og løsninger som involverer små børn, så vi fik sammensat en bisættelse som var lige i min mands ånd. Der er intet som ikke kan lade sig gøre hos Else. Hun bistod med alt igennem hele processen omkring bisættelsen, og dagen blev fuldstændig perfekt ude i skoven, under solen, med selvvalgt musik og skål i hans yndlings whisky.

- Marie Louise Lund

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

Bisættelse Aalborg

En bisættelse er en smuk måde at få sagt et sidste farvel på. Der er mange, der beslutter sig for at vælge denne form for afskedsceremoni, da det giver flere muligheder. Blandt andet kan man vælge at få nedsunket urnen på en udvalgt gravplads eller sprede asken ud på åbent hav.

Der findes flere forskellige former for afskedsceremonier, der benyttes i Danmark, men bisættelsen er en af de mest almindelige former. Der er både mulighed for at lade det foregå som en kirkelig bisættelse eller borgerlig bisættelse, og vi kan naturligvis være behjælpelige med begge dele.

Vi hjælper gennem hele forløbet

Hos Min Afsked er det meget vigtigt for os, at I får en bisættelse, der harmonerer med jeres ønsker og behov. Hvis I som efterladte har nogle specifikke ønsker, vil vi derfor gøre, hvad vi kan for at imødekomme disse. Det gælder også, hvis I selv ønsker at varetage dele af bisættelsen.

Det er også en prioritet for os at være med på sidelinjen under hele forløbet. Vi ved, at det er en svær tid, der kræver både omsorg og empati. Derfor er det meget vigtigt for os, at processen fra start til slut foregår, så I bliver glade for den sidste afsked.

Af denne grund varetager vi naturligvis også det meste af arbejdet. Det betyder, at vi står for alt fra anmeldelse af dødsfald til rustvognskørsel. Desuden deltager vi også altid i selve ceremonien, da vi ønsker at sikre, at det hele forløber, som det er blevet aftalt.

Vi ønsker at kunne hjælpe jer bedst muligt med både støtte og vejledning i den svære tid. Hertil vil vi også gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at afskeden bliver både smuk og mindeværdig. Er der ikke tale om en kirkelig ceremoni, hjælper vi naturligvis også gerne med dette.

Hvad indebærer en bisættelse?

Du er næppe i tvivl om, at en bisættelse handler om at sige et sidste farvel til en kær. Men hvad forskellen er på en begravelse og en bisættelse, er det ikke alle, der er med på. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at der er en række forskelle på de to ceremonier.

En bisættelse Aalborg vil kunne finde sted i en kirke, et kapel eller i hjemmet. Det afhænger helt og aldeles af, hvad de efterladte har af ønsker i dette henseende. Når selve ceremonien er overstået, vil kisten blive båret ud i en rustvogn, der holder klar til at køre kisten til et krematorium.

Dernæst vil det være muligt for de nærmeste at få urnen i jorden eller sprede asken på åbent hav. Hos Min Afsked gør vi meget ud af at rådgive de efterladte om de to forskellige valgmuligheder. I sidste ende handler det nemlig om at finde den rette måde at tage afsked på.

Should questions arise in this regard, we are always ready to answer them. In addition, we also make a virtue of trying to meet all your wishes. It could, for example, be it a choice of hymns, a piece of music or something else entirely.

Do not hesitate to contact us

If you need help with a funeral in or near Aalborg, you should of course not hold back. However, you are always welcome to contact us. You can either use our contact form on this page or call us on +45 73 70 66 20.

We will of course get back to your inquiry as soon as possible. Next, we can agree a time when we can sit down together and plan how the upcoming funeral will take place.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21