Bedemand Østjylland I Lokal Begravelse & Bisættelse i Østjylland

Din lokale bedemand

Bedemand Østjylland

Døden er svær.
Det skal begravelsen ikke være.

Du kan overlade alt til os, hvis du vil. Vi tilbyder b.la.:

done Anmodning om begravelsesstøtte på dine vegne
done Koordinering med din nærliggende kirke og præst
done Al dokumenthåndtering og indberetning til myndighederne
done Blomsterbestilling
done Personlig samtale til pårørende

Bedemænd Østjylland
Else Mikkelsen Bedemand Østjylland

Else Mikkelsen

Stifter & Bedemand

Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Michaela Samuelsen Bedemand Østjylland

Michaela Samuelsen

Bedemand

Jeg er klar til at støtte dig og dine i sorgen, og give din kære en tryg og værdig afsked. Jeg har selv haft sorg og krise tæt inde på livet, og ved hvor vigtigt det er, ikke kun at få den rette hjælp, men også at blive lyttet til i sorgen.

Jeg har arbejdet som salgschef indenfor fødevarebranchen gennem flere år. Et ønske om at skifte spor til et job, der vil give mig en mere meningsfuld hverdag gik i opfyldelse, da jeg blev ansat som bedemand hos min afsked.

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Else har arbejdet professionelt med sorg og krise i mere end 20 år, og som bedemand har sygeplejerskeuddannelsen ofte vist sig at være yderst hensigtsmæssig.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Else har stået for en smuk bisættelse af vores elskede mor. Alt var perfekt. Fra ende til anden. Else var særdeles nærværende, kærlig og omsorgsfuld igennem hele forløbet. Vi kan kun give, min afsked vores varmeste anbefalinger- af hjertet tak.

- Helle Svane Glinvad

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Tak for den smukkeste bisættelse af vores mor. Du havde sørget for alt var så smukt. Tusinde tak for at du arbejder med hjertet.

- Anett Frederiksen

En helt naturlig del af livet er, at man vil opleve at miste et menneske, der stod én nært. Ganske vist er det noget, man helst vil undgå, men man kan ikke komme udenom, at man én dag skal tage stilling til, hvordan man vil tage afsked med afdøde.

Når man skal tage stilling til dette, er der flere ting, der skal tages højde. Blandt andet vil der være en række praktiske ting at tage stilling til, og her kan Min Afsked tilbyde sin hjælp.

Hos Min Afsked mener vi, at det er vigtigt for de pårørende, at de kan få tid og ro til at fokusere på at være der for hinanden, i stedet for at skulle overveje praktiske detaljer med hensyn til en afskedsceremoni.

Vi er din bedemand i Østjylland

Min Afsked er en kæde af bedemandsforretning, der primært befinder sig i den østlige del af Jylland. I alle vores forretning er det værdier som indlevelse og nærvær samt at være der hele vejen, der prioriteres højest.

Det betyder også, at vi er en bedemand Østjylland, der altid vil vægte det højt at få en personlig dialog med vores kunder, så der kan skabes de bedste forudsætninger for et godt og personligt samarbejde.

Vi gør naturligvis altid vores bedste for, at en begravelse eller bisættelse kommer til at forløbe, som både de pårørende og den afdøde ønsker det, så afskeden bliver så smuk, som overhovedet muligt.

Min Afsked er med hele vejen

I tiden op til en begravelse eller en bisættelse kan der være en lang række praktiske ting, der skal være styr på for de pårørende. Det er sjældent, at det er noget man som pårørende ønsker at bruge energi på, hvorfor vi hos Min Afsked kan hjælpe.

Vi mener ikke, at tiden op til det sidste farvel skal være præget af praktiske detaljer og beslutninger. I stedet mener vi, at det er en tid, der skal handle om nærvær hos de pårørende, så de kan støtte hinanden i den svære tid.

Hos Min Afsked har vi stor erfaring med begravelser og bisættelser, hvorfor du som pårørende trygt kan overlade de praktiske gøremål til os. Vi står altid klar til at hjælpe med at skabe en afskedsceremoni, der er, som det ønskes.

Vi tager højde for ønsker og overvejelser

Ofte har afdøde talt med den nærmeste familie eller skrevet ned som sin sidste vilje, at ceremonien skal afholdes på en særlig måde. Det kan også være, at der er givet udtryk for særlige ønsker ift. blomster eller sange.

I andre tilfælde er det de pårørende, der har gjort sig tanker om, hvordan afdøde havde ønsket, at det skulle foregå. Hos Min Afsked vil vi rigtig gerne høre om disse ønsker, og vil naturligvis gøre vores bedste for at få dem indfriet.

Vi står klar til at hjælpe med begravelser og bisættelser i stort set hele Østjylland. Har man et ønske om, at asken skal spredes ud på åbent hav eller deslige, er det også noget, vi gerne hjælper med.

Din lokale bedemand

Bedemand Aarhus

Frederiks Allé 30

8000 Aarhus C

Besøg bedemand

Bedemand Hammel

Østergade 37

8450 Hammel

Besøg bedemand

Bedemand Højslev Stationsby

Besøg bedemand

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 21