Når vi skal mindes vores kære med et helt unik minde | Min Afsked

Den sidste afsked

Når vi skal mindes vores kære med et helt unik minde

Hos min afsked oplever vi, at det giver god mening for nogle af de efterladte at have et håndgribeligt minde med fra deres kære. Dette kan være i form af et personligt smykke med et fingeraftryk eller hår fra den afdøde. Med smykket har man mulighed for at have et vedvarende minde om det menneske, man har holdt af og elsket.

Vi har hos min afsked et samarbejde med www.mindesmykke.dk, hvor de har et stort udvalg af smykker, hvor det er muligt at få fingeraftryk graveret på. Fingeraftrykket er specielt, personligt og helt unikt.

Askesmykker

En anden mulighed er askesmykker som dog pt. ikke er lovligt i Danmark – men i andre lande omkring os. Med et smukt smykke som f.eks enkle cylindre, traditionelle hjerter eller unikke udsøgte kunstværker kan man med et askesmykke mindes sin kære ved at bære en del af asken i et udvalgt smykke.

Vi hjælper jer med et personligt minde

Kontakt os gerne, hvis I har et specielt ønske om et personligt smykke. Vi står klar til at hjælpe jer, så I får præcis det minde som giver mening for jer.

På billedet ses et fingeraftryk på et smykke fra www.mindesmykke.dk. Her er fingeraftrykket flettet sammen som et hjerte.