En bæredygtig afsked | Læs mere på vores side her | Min Afsked

Den sidste afsked

En bæredygtig afsked

En bæredygtig afsked

Bæredygtig afsked – hvad er det? Og hvad handler det om? I tråd med at vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi i mange andre sammenhænge vinder bæredygtige og økologiske begravelser også indpas i vores samfund. Hos min afsked oplever vi også en stigende efterspørgsel efter bæredygtige begravelser. Lysten til at passe på miljøet følger os nemlig hele vejen til graven. Den tendens vil vi naturligvis gerne bakke op om hos min afsked, der vil gøre alt for at opfylde særlige ønsker og behov.

 

Kurvekisten udstråler hygge og natur

Hos min afsked tilbyder vi et udvalg af kurvekister som er produceret efter bæredygtige og økologiske principper. Kurvekisten er er lavet i pileflet uden miljøbelastende maling, lim eller lak. Ikke blot er tanken om bæredygtighed smuk – det er kurvekisten bestemt også. Flere kunder har derfor også givet udtryk for at kurvekisten er smuk, personlig og imødekommende i stedet for den traditionelle hvide kiste.

Også i forhold til babykisterne er der mange forældre, der synes, at kurvekisten er mere varm og hyggelig, da de forbinder kisten med en vugge frem for en kold og klinisk kasse. Udover økologiske og bæredygtige kurvekister tilbyder min afsked også miljøurner i flere forskellige udgaver. Besøg også gerne www.kurvekisten.dk, hvor I kan læse mere om bæredygtige kurvekister.

I er også velkomne til at kontakte Else Mikkelsen for at høre mere om mulighederne for en bæredygtig afsked.