Din lokale bedemand

Bedemand Roskilde

Stenagervej 22

4000 Roskilde

Bedemænd roskilde
Else Mikkelsen Bedemand Roskilde

Else Mikkelsen

Indehaver

Jeg er født i 1963 og bor i Nørresundby sammen med Kim og har 3 voksne sønner og 2 børnebørn. Jeg er uddannet sygeplejerske og har mere end 20 års erfaring i sundhedsvæsenet, hvor jeg har arbejdet professionelt med børn og voksne i sorg og krise.

Jeg ved derfor, hvad pårørende gennemlever, når de mister – idet jeg desværre også selv har haft det tæt inde på livet. Jeg vil gerne støtte dig og dine i en svær tid og give din kære en tryg og værdig afsked.

Dorthe Tram Bedemand Roskilde

Dorthe Tram

Bedemand

Jeg er født i 1970 og jeg har 2 voksne børn. For 3 år siden flyttede jeg til Roskilde, hvor jeg bor sammen med min datter. Jeg er uddannet indenfor køkkenbranchen men efter knap 31 år var tiden inde til et jobskifte. Jeg har siden 2019 arbejdet som bedemand, og jeg er nu ansvarlig for Min afskeds første afdeling på Sjælland. Her vil jeg vægte at føre Min Afsked's værdier videre, som er naturlig, værdig og tydelig og jeg vil være med jer hele vejen i den svære tid.

Døden er uundgåelig og jeg vil derfor gerne være med til, at give et positivt aftryk på menneskets sidste farvel til deres kære.

Vi er med hele vejen

Ved at give lidt ekstra omsorg og personlig rådgivning kan de efterladte tage afsked på den bedst mulige måde.

left right
left

Else sørgede for en smuk og helt igennem gennemført bisættelse. Vi siger tusind tak for professionel behandling, og er så glade for at vi valgte min afsked.

- Gitte Kjærsgaard

Vi sørger for, at vi imødekommer jeres ønsker på bedste vis

Tillid er vigtigt, når man skal vælge bedemand, men det er også afgørende, at vi føler os trygge ved bedemanden. Som pårørende står man i en sårbar situation, og selv helt små beslutninger kan virke store. En helt naturlig del af at virke som bedemand hos min afsked er derfor omsorg for de pårørende.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til begravelse, bisættelse eller ceremoni? Kontakt os for en uforpligtende samtale. Du kan ringe eller skrive døgnet rundt.

Ring +45 73 70 66 24  Din lokale bedemand i Roskilde

  Min Afsked er en bedemand i Roskilde, der vægter den nærværende samtale med vores kunder højt såvel som det professionelle samarbejde med de pårørende. Hos Min Afsked Roskilde ved vi, hvor svært det kan være at miste – vi har også selv prøvet at stå i svære og uoverskuelige situationer, der naturligt opstår, når man mister en af dem, man holder kære.

  Det er dog vigtigt at huske på, at du som pårørende i sådan en situation ikke skal sidde alene med ansvaret for de praktiske opgaver, der knytter sig til et dødsfald. Det er i denne forbindelse, at vi hos Min Afsked Roskilde kan være behjælpelige. Vi er bedemænd i Roskilde, der ønsker at hjælpe dig som pårørende godt på vej, når det kommer til organiseringen af en begravelse eller borgerlig ceremoni.

  Lad os om de praktiske opgaver

  Som bedemænd har vi flere års værdifuld erfaring at trække på, når det kommer til organiseringen af afskedsceremonier. Vi ønsker altid at holde et tæt samarbejde med vores kunder, og det er en høj prioritet for os, at de pårørendes særlige præferencer for en begravelse eller borgerlig ceremoni bliver lyttet til og realiseret på bedste vis. Dette kan dog kun lade sig gøre, idet vi hos Min Afsked prioriterer samtalen med vores kunder højt, da det er her, vi skaber forudsætningerne for et godt samarbejde.

  Du kan som pårørende selv vælge, hvilke opgaver du vil have os til at varetage og trygt overlade det til os. I en sørgetid mener vi nemlig, at de pårørende ikke skal forstyrres af praktiske detaljer, der flytter fokus fra det, der er vigtigt – nemlig samværet med familie og venner.

  Begravelse eller borgerlig ceremoni i Roskilde?

  Hos Min Afsked er vi stolte af at varetage både begravelser i Roskilde og bisættelser såvel som borgerlige ceremonier. Hvilken type af afskedsceremoni man vælger, er meget individuelt og kommer an på, om afdøde er medlem er den danske folkekirke, der således gør begravelse i Roskilde såvel som bisættelse til en mulighed. Er dette ikke tilfældet kan afskeden i stedet tage form af en borgerlig ceremoni.

  Vi vil dog også altid være behjælpelige, såfremt I som pårørende har andre ønsker, som eksempelvis hvis asken skal spredes ud på åbent hav. Vi er i alle tilfælde åbne for at høre, hvilke forslag og ideer I selv har til den sidste afsked. Det er i vores bedste interesse, at jeres ønsker bliver hørt og realiseret på bedste vis.

  En hjælpende hånd i en svær tid

  Umiddelbart kan der være mange valgmuligheder for dig som pårørende at tage stilling til, når det kommer til en afskedsceremoni, men det er i denne forbindelse vigtigt at huske på, at vi er her for at hjælpe dig. Hos os er du altid velkommen til at stille spørgsmål i forhold til, hvordan vi varetager en begravelse i Roskilde, samt hvilke andre opgaver vi kan hjælpe dig med.

  Hos os tør vi godt at snakke om det, der er svært i en tid, hvor man har mistet en man holdte af. Kunne du godt tænke dig, at vi fra Min Afsked skal hjælpe dig med organiseringen af den sidste afsked, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller møde op i vores butik i Roskilde. Sammen kan vi finde frem til den helt rette løsning for dig.