Hvad dækker prisen over hos Min Afsked | Læs mere her

Bedemandens arbejde

Hvad dækker prisen for?

Hvad dækker beløbet for, når du betaler en bedemand?

Du får selvfølgelig en regning når alt er sagt og gjort. Her vil vi beskrive lidt om hvad der omfattes i prisen, når du kontakter os. Hos min afsked forsøger vi så vidt muligt at samle omkostningerne i én regning således at det er nemmere for pårørende at gå til skifteret når boet skal gøres op.

Det koster selvfølgelig altid noget, at holde en ceremoni. For det første er der produkter, som skal produceres og gøres klar til brug, brug af lokaler og dertilhørende personale som skal stå til rådighed. Derudover er der selvfølgelig rent administrative udgifter som skal dækkes – kontor, lager, rustvogn og kørsel. Blomster og kistepynt bindes af en blomsterbinder og dette er de fleste bedemænd behjælpelige med at koordinere.

 

Produkter

Det er individuelt hvilke produkter, pårørende og afdøde har brug for. Det eneste, der skal være til stede er selvfølgelig en kiste til afdøde. Alt afhængig af ønsker til en højtidelighed, er der selvfølgelig priser derefter. Produkterne er bedemænd oftest behjælpelige med at enten have på lager eller koordinere til højtideligheden.

Kiste og evt. urne
Blomster og pynt
Stenhugger
Evt. programhæfte og/eller salmehæfter
Dødsannoncer og takkeannoncer

 

Ydelser

En bedemand har kontakt til de forskellige instanser som skal sættes i gang ved en bisættelse eller begravelse. Disse skal koordineres med de relevante personer og kontorer, eller klares af bedemanden selv.

Ilægning og klargøring af afdøde
Blomsterkørsel
Kontakt og koordinering med stenhugger og blomsterbinder
Kontakt til gejstlige personer (præst og deslige) om den forestående ceremoni
Koordinering med leje af kapel eller andre lokaler til højtideligheden
Kørsel og transport af afdøde, kiste og evt. urne
Evt. krematorieomkostninger
Evt. urnenedsættelse
Erhvervelse og vedligeholdelse af gravsted

 

Administrative ydelser

Bedemænd har erfaring og faglig ekspertise i mange unikke situationer. Det betyder, at en bedemand har en professionel tilgang til afdøde, og som en hjælp og støtte til pårørende. En bedemand har adgang til de online-systemer, som sætter gang i diverse procedurer i forhold til kirkeministeriet, skifteret og begravelseshjælp.

Husleje til kontor og lager
Rustvogn, heriblandt kørsel og forsikring
Adgang til bedemandssystem

Der er selvfølgelig altid omkostninger når en højtidelighed skal afholdes. Ovenstående er ikke en udtømmende liste, men giver blot lidt indsigt og overblik over, hvad priserne dækker over.